#UrbanChess, els escacs als parcs

Jesús Medina està portant a terme una campanya internacional amb el hashtag #UrbanChess. Aquesta idea de portar els escacs a parcs i carrers se està fent cada cop més popular als Països Baixos i tot apunta a confirmar la tendència en molts altres llocs del món en un proper futur, quan les condicions sanitàries permetin la represa d’activitats.

Com informa Chessbase, la setmana passada es van inaugurar taulers públics a tres noves ciutats: La Haya, Dordrecht y Groninga. En aquests moments la idea ja ha arribat a 21 ciutats en aquest país europeu. Medina anima als aficionats als escacs d’arreu del món a imitar aquest projecte per fer els escacs més accessibles a nens i adults.

#UrbanChess
#UrbanChess la moda dels escacs als parcs de les ciutats europees

Ja fa temps que alguns ajuntaments de Catalunya havien fet iniciatives semblants, com per exemple el mateix ajuntament de Barcelona a la Plaça de les Glòries o el Parc del Carmel. Confiem que dintre de poc temps, quan totes les condicions ho permetin, els parcs de la nostra ciutat de L’Hospitalet puguin ser també escenari de projectes similars.

escacs-al-parc
Reflexions sobre els escacs urbans, en un futur escenari post-covid

Deja una respuesta

Entradas Relacionadas

No hubo oportunidades

RONDA 2, LLIGA CATALANA D’ESCACS (SEGUNDA DIVISIÓN BARCELONA) TORREBLANCA 2,5 – MOIÀ-MOIANÉS 7,5 Hay que tirar de hemeroteca para presentar

Read More