origens-club-escacs-torreblanca
Socis Fundadors  (d´esquerra  a dreta): David Julià, Jesús Salvador, Daniel Peirón, Eduard Calbet.

Volem  donar aquí una  breu  referència del naixement d´aquest club, creat fa pocs anys  i  que va ser constituït amb  finalitats socials  i culturals.

Els  inicis  es remunten  a  Setembre de 2014, durant  la  celebració de l’Open d´Escacs de Martorell. Com cada any ens reuníem en aquest esdeveniment un grup d’amics interessats   en  la   pràctica   i   difusió  dels  escacs.  Entre  nosaltres  ja   existia un nucli escaquista consolidat amb una sèrie de valors, inquietuds, experiència  i  il·lusió intactes   des   de   temps  enrere. També ens movien les  ganes   d’emprendre,  de  créixer i   l’amistat   entre  nosaltres.

Noticia apareguda a la TV de L’Hospitalet en el moment de fundació del club

Posteriorment el club ha tingut èxits com l’ascens a la categoria de Preferent de la lliga Catalana, celebrat a la Nit dels Esports de 2018 al Teatre Joventut de L’Hospitalet.

nit-dels-esports-2018

Així, amb el temps, el que va començar com una  reunió  d’amics  entorn  d’una  afició  conjunta, es va convertir en una associació, el nostre club. El Club d’Escacs  Torreblanca de L´Hospitalet  és la perfecta demostració  que  els  escacs  són un esport d’equip. La nostra política: el club està pensat per aprendre i divertir-se, no som professionals dels escacs i la porta està oberta per tots i totes.

socis-club-escacs-torreblanca