Torneig Dilluns al Tres Peons

Ha finalitzat el Tancat Territorial «dilluns al Tres Peons» organitzat per aquest conegut club gracienc. Aquest torneig ha comptat amb participació de jugadors del nostre club a totes les categories i hem de destacar la gran victòria del nostre company Josep Ramon Aymerich en el grup C amb un resultat final de nou victòries en nou partides.

tancat-tres-peons
Josep Ramon Aymerich del Torreblanca, a l’esquerra, guanyador del grup C

En el grup A s’ha imposat Jordi Fortuny del Club d’Escacs Balaguer amb cinc victòries i quatre taules que li han suposat 7 punts i en el  Grup B Daniel Flores del Granollers ha resultat campió amb 8,5 punts dels 9 possibles.

D’altra banda volem felicitar especialment al club organitzador, el Tres Peons, per haver rebut aquest mes de maig la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona. Aquest guardó premia les persones o entitats que s’han distingit al llarg de la seva trajectòria per promoure el civisme, la cultura o l’esport a la ciutat de Barcelona. Enhorabona!

Deja una respuesta

Entradas Relacionadas

No hubo oportunidades

RONDA 2, LLIGA CATALANA D’ESCACS (SEGUNDA DIVISIÓN BARCELONA) TORREBLANCA 2,5 – MOIÀ-MOIANÉS 7,5 Hay que tirar de hemeroteca para presentar

Read More