Circuit ACE – classificació final

Ja ha finalitzat el circuit ACE de l’Associació de Clubs d’Escacs del Baix Llobregat. Estem molt satisfets de l’actuació dels tres membres del nostre club que han participat en aquesta competició: Àlex Calatayud i Lora, Xavier Rosique i Cano i Martí Hernández Carrasco.  Tots han demostrat la millora del seu joc i la capacitat i maduresa personal per abordar competicions esportives. Felicitats a tothom!

De manera molt especial volem fer esment que en Martí Hernández ha aconseguit la tercera plaça a la categoria sub-14 només superat per dos jugadors del Pallejà que ja fa temps s’havien enfrontat amb èxit amb altres jugadors sènior de la nostra entitat. Aquesta posició té molt de mèrit.

ciucuit ace-sub14

Igualment hem de destacar la brillant victòria d’en Xavier Rosique i Cano a la categoria sub-8. És sorprenent la maduresa en el joc d’aquest jugador que està millorant molt ràpidament el seu nivell.

circuit ace-sub14

Amb jugadors com aquests estem convençuts que el nostre club pot tenir un gran futur.

I finalment també felicitem molt cordialment als nostres amics del Club d’Escacs Pallejà i del Club d’Escacs Cornellà per la seva victòria a la classificació general.

circuit ace-classificacio-final

A tots els qui ho heu fet possible, moltes gràcies!

Entradas Relacionadas

¡Permanencia!

Mañana singular en Molins de Rei. El Torreblanca A iba a la plaza ribereña llobregatense con el propósito de liquidar

Read More